Åben 08-17

93 94 83 99

behandlinger - Gebisset - Gebisset logo tand 2 1 - Behandlinger - Ny

Gebisset

Behandlinger – Ny

Helproteser

En komplet tandprotese som erstatter alle tænder i over- eller undermund. Mangler man alle sine tænder, er det et såkaldt helsæt, som dækker begge steder.
behandlinger - Gebisset - HO m model removebg preview - Behandlinger - Ny

Delproteser

Hvis du stadig har nogle af dine egne tænder tilbage, som fungerer og har det fint, så er en delprotese en super god og langvarig løsning som erstatning for de manglende tænder.
behandlinger - Gebisset - Unitor UK removebg preview - Behandlinger - Ny

Tryklås - hybridproteser med implantatbehandling

Hybridproteser kan både være hel- eller delproteser som har en form for tryklås funktion der klikkes fast på et implantat i munden. Dette medfører ofte en langt højere livsglæde da protesen sidder ekstra godt fast.
behandlinger - Gebisset - Hybrid UK removebg preview - Behandlinger - Ny

Midlertidige delproteser

Delproteser i ren akryl med bukkede bøjler som holder fast på de resterende tænder. Disse proteser benyttes ofte som en overgang til en anden type behandling, som implantat løsning eller hvis der er flere af ens egne tilbageblivende tænder som ikke har så gode prognoser og derved må ændre protesen løbende.
behandlinger - Gebisset - Partielle Provisoriske removebg preview - Behandlinger - Ny

Smileprotese

En smileprotese laves ofte hvis man mangler 1-5 tænder i fronten og blot kunne tænke sig at få en normalt smil tilbage igen. Disse bruges også som overgangsproteser under opheling ved en implantatbehandling.
behandlinger - Gebisset - Smileprotese removebg preview - Behandlinger - Ny

Akut og nød proteser

Hvis uheldet er ude kan vi sammen finde en hurtig løsning til at dække et uventet tandtab. Ofte laves en akut protese som Smileprotese eller som Midlertidige delproteser.
behandlinger - Gebisset - PPO removebg preview - Behandlinger - Ny

Tandbeskyttere

Digitalt fremstillet tandbeskyttere ud fra et scan, til dem som dyrker kontakt eller ekstrem sport til yderst gode priser. Vi laver gerne specielle aftaler med lokale klubber, så giv os et kald og hør nærmere.
behandlinger - Gebisset - Mouthguad removebg preview - Behandlinger - Ny

Nightguards / Bideskinner

Alt efter behov og ønske kan vi designe forskellige muligheder for bideskinner og nightguards, ofte i tæt samarbejde med din tandlæge, så vi sammen finder den korrekte løsning.
behandlinger - Gebisset - Nightguard removebg preview - Behandlinger - Ny

Der findes mange forskellige muligheder, når det kommer til valg af tandproteser. Sammen gennemgår vi de forskellige behandlingstyper samt muligheder og hvis du har nogle af dine egne tænder tilbage, sørger vi for et tæt samarbejde med egen tandlæge der sikre den bedst mulige oplevelse. Det er vigtigt at vi starter vores konsultation med at forventningsafstemme hvilke ønsker du har som patient, så vi sammen kan opfylde dem.

Og husk

Vores konsultation er altid gratis og helt uforpligtende.

Få tid til gratis konsultation