Åben 08-17

93 94 83 99

tryklås - Gebisset - Gebisset logo tand 2 1 - Tryklås - hybridproteser med implantatbehandling

Tryklås – hybridproteser med implantatbehandling

Tryklås – Hybridproteser Med Implantatbehandling

Selvom du er dedikeret til din tandhygiejne, kan du stadig stå over for situationer, der kræver den avancerede ekspertise hos en klinisk tandtekniker. Måske du er blevet ramt af paradentose eller en ulykke, som har medført tab af flere eller alle tænder. I disse tilfælde kan tryklås-hybridproteser med implantatbehandling være løsningen for dig.

Hvad er en Tryklås-Hybridprotese?

Tryklås-hybridprotesen er en avanceret tandprotese, der kombinerer det bedste af to verdener: tryklås-teknologi og implantater. Det er en komplet tandprotese, der er designet til at erstatte alle tænder i over- eller undermunden, og den kan fastgøres på plads ved hjælp af tryklåse, der er monteret på implantater.

Hvordan føles en Tryklås-Hybridprotese?

I starten kan det føles anderledes at have en tryklås-hybridprotese, men efter nogen tid vil du sandsynligvis mærke, at det bliver en normal del af din hverdag. Disse proteser er designet til at give dig komfort og funktion, meget lig dine naturlige tænder.

Hvordan ser en Tryklås-Hybridprotese ud?

Som de bedste tandproteser, vil en tryklås-hybridprotese til forveksling ligne naturlige tænder. Ingen vil være i stand til at se forskel, og du vil kunne nyde dit smil med ny selvtillid.

Få Din Tryklås-Hybridprotese Hos Gebisset

Hos Gebisset ApS er vi kliniske tandteknikere, der har specialiseret os i tryklås-hybridproteser med implantatbehandling. Hele processen foregår hos os, lige fra den indledende gratis konsultation til fremstillingen af din specialdesignede tryklås-hybridprotese, der passer perfekt til dig. Vi vil også rådgive dig om korrekt brug og rengøring af din nye protese.

Gennem årene har vi hjulpet mange mennesker fra hele Sjælland med deres tandprotesebehov, og vi kan helt sikkert hjælpe dig med at få et smil, du kan nyde i mange år fremover.

tryklås - Gebisset - Hybrid UK removebg preview - Tryklås - hybridproteser med implantatbehandling

Få tid til gratis konsultation