Vores Patienter

Smil med selvtillid – Vi sørger for dit nye gebis.

At få lavet et gebis kan for mange være et tabu, men det behøver det ikke at være. Hos Gebisset er vi specialiserede i at lave gebisser, der er skræddersyet til netop dig og dine individuelle behov.

Klinikkens personale har mange års erfaring og bruger kun de bedste materialer og teknikker til at skabe et smukt og funktionelt gebis, der vil give dig selvtillid til at smile igen.

Vi forstår, at det kan være en udfordring at vælge det rigtige gebis og at overvinde frygten for at få det lavet. Derfor tilbyder vi en personlig og tryg konsultation, hvor vi vil lytte til dine behov og give dig rådgivning omkring behandlingsmuligheder.

Vores dedikerede team er klar til at give vores patienter den bedste oplevelse og sikre, at de føler sig godt tilpas i vores klinik. Kontakt os i dag for at høre mere om vores gebisser og for at booke en uforpligtende konsultation.

Lad os hjælpe dig med at genopbygge din selvtillid og dit smil.

Giv et kald eller send en forespørgsel på mail eller sms

93 94 83 99 – mail@gebisset.dk

- Gebisset - IMG 5297 - Vores Patienter

“For mig, er mine tænder og mund meget følsomt og personligt… Præcis som den behandling jeg fik hos Gebisset.”

– Kim Thestrup –

- Gebisset - IMG 5323 - Vores Patienter

“Jeg frygtede mine tænder kun blev til pynt… idag spiser jeg alt fra flæskesvær til vingummi, helt uden at være nervøs for om mine tænder sidder fast.”

– Mads Munck –

- Gebisset - IMG 5857 - Vores Patienter

“Da det er mit første gebis, var jeg meget i tvivl om hvordan de ville sidde… Men selv min undermund suger sig fast og jeg er vild med at have mit smil tilbage igen!”

– Thomas Dalgaard –