Åben 08-17

93 94 83 99

delproteser - Gebisset - Gebisset logo tand 2 1 - Delproteser

Delproteser

Delprotese

Mange danskere er flittige til at passe og pleje deres tænder. Men uanset hvor punktlig du er med tandbørsten og tandtråden, vil du på et eller andet tidspunkt sandsynligvis skulle have lavet noget hos en klinisk tandtekniker. Og hvis du har været ude for en ulykke eller er blevet ramt af paradentose, vil du muligvis også skulle have en del- eller helprotese.

Hvad er en tandprotese? 

Tandprotesens formål er at erstatte tænder, som enten er faldet ud, er i risiko for at falde ud eller bare er i generelt dårlig stand. Tandprotesen findes i to grundlæggende former. Du kan både få en delprotese og en helprotese. Helprotesen dækker samtlige gummer i enten over eller undermund. Delprotesen erstatter kun én eller et par enkelte tænder, måske et par i hver side. De bedste tandproteser ligner til forveksling naturlige tænder. Efter nogen tid vil du desuden ikke længere tænker over, at du har proteser på, når du begår dig i hverdagen. 

Hvordan får jeg delproteser? 

Hos Gebisset har vi specialuddannede kliniske tandteknikere, og hvis du er interesseret i delproteser, kan du bestille tid til en indledende undersøgelse. Når vi ved hjælpe af 3D-scanninger har fundet ud af, hvordan dine proteser skal se ud, speciallaver vi dem til dig, og når du henter dem, vil vi give dig grundig instruktion i, hvordan du passer på dem. 

Hvor længe holder delproteser? 

Hvis du rengør og opbevarer dine proteser efter vores anvisning, kan de sandsynligvis holde i mere end et årti. Og hvis du har spørgsmål til rengøringsprocessen, er du mere end velkommen til at kontakte os hos Gebisset. Vi har mange års erfaring med fremstillingen af og rådgivningen om tandproteser for folk på hele Sjælland, og vi hjælper dig meget gerne sikkert igennem processen. 

Få tid til gratis konsultation

delproteser - Gebisset - Unitor UK removebg preview - Delproteser