Åben 08-17

93 94 83 99

Delproteser

Delprotese

Mange danskere er flittige til at passe og pleje deres tænder. Men uanset hvor punktlig du er med tandbørsten og tandtråden, vil du på et eller andet tidspunkt sandsynligvis skulle have lavet noget hos en klinisk tandtekniker. Og hvis du har været ude for en ulykke eller er blevet ramt af paradentose, vil du muligvis også skulle have en del- eller helprotese.

Hvad er en tandprotese?

Tandprotesens formål er at erstatte tænder, som enten er faldet ud, er i risiko for at falde ud eller bare er i generelt dårlig stand. Tandprotesen findes i to grundlæggende former. Du kan både få en delprotese og en helprotese. Helprotesen dækker samtlige gummer i enten over eller undermund. Delprotesen erstatter kun én eller et par enkelte tænder, måske et par i hver side. De bedste tandproteser ligner til forveksling naturlige tænder. Efter nogen tid vil du desuden ikke længere tænker over, at du har proteser på, når du begår dig i hverdagen.

Meget imødekommende og følte mig tryg med det samme. Prisen er så alle kan være med Vil helt sikkert anbefale det til venner og bekendte Glæder mig til at få et tandsæt i hele munden og smilet tilbage Mvh Vidar 😁
Vidar Hansen
★ ★ ★ ★ ★
Tusind tak til Morten som kom hjem til mig for at få mine tænder til at passe ordentligt Jeg er meget glad for at kunne blive hjælpet hjemme da jeg ikke er så godt gående længere og så passer min tænder meget bedre nu
Nethe Hansen
★ ★ ★ ★ ★
Jeg er imponeret over hvor godt man føler sig velkommen i forhold til andre steder jeg har fået lavet tænder før. Og så gav hende i skranken sig tid til at hjælpe mig med at forstå ansøgningen til kommunen Mange tak
Henrik Jerkild
★ ★ ★ ★ ★
Jeg var meget nervøs for at skulle have mine tænder lavet igen men Morten tog sig god tid til at snakke mig godt igennem alle de forskellige ting som jeg kunne få lavet. Det var dejligt trygt. Allerbedst er at jeg ikke ser så snerpet ud mere da de nye tænder ligesom passer bedre til mine læber også. Mange tak
Grete Jensen
★ ★ ★ ★ ★

Hvordan får jeg delproteser? 

Hos Gebisset har vi specialuddannede kliniske tandteknikere, og hvis du er interesseret i delproteser, kan du bestille tid til en indledende undersøgelse. Når vi ved hjælpe af 3D-scanninger har fundet ud af, hvordan dine proteser skal se ud, speciallaver vi dem til dig, og når du henter dem, vil vi give dig grundig instruktion i, hvordan du passer på dem. 

Hvor længe holder delproteser? 

Hvis du rengør og opbevarer dine proteser efter vores anvisning, kan de sandsynligvis holde i mere end et årti. Og hvis du har spørgsmål til rengøringsprocessen, er du mere end velkommen til at kontakte os hos Gebisset. Vi har mange års erfaring med fremstillingen af og rådgivningen om tandproteser for folk på hele Sjælland, og vi hjælper dig meget gerne sikkert igennem processen. 

Hvorfor vælge en delprotese?

Der er mange fordele ved at vælge en delprotese:

  • Genopretter dit smil: En delprotese kan give dig et naturligt og smukt smil tilbage.
  • Forbedrer din tyggefunktion: Med en delprotese kan du tygge din mad mere effektivt, hvilket kan forbedre din fordøjelse og generelle sundhed.
  • Øger din selvtillid: Når du føler dig godt tilpas med dit smil, vil du også føle dig mere selvsikker i sociale situationer.
  • Forebygger yderligere tandtab: En delprotese kan forhindre, at de resterende tænder flytter sig og dermed forhindre yderligere tandtab.

Gebisset – Din trygge partner

Hos Gebisset tilbyder vi en gratis og uforpligtende konsultation, hvor vi tager os tid til at lytte til dine ønsker og forventninger. Vi undersøger dine tænder og rådgiver dig om den bedste løsning for dig.