Åben 08-17

93 94 83 99

Tilretning af eksisterende proteser

Tilretning af Eksisterende Proteser

Selvom du allerede har en protese, kan det være nødvendigt med en tilretning for at sikre den optimale pasform og komfort. Dette gælder især for proteser, der er mere end 2 år gamle. Proteser kan over tid ændre form eller blive løse på grund af naturlige ændringer i din munds struktur. Hos Gebisset ApS er vi specialister i tilretning af eksisterende proteser og kan sikre, at din protese fungerer bedst muligt for dig.

Hvad indebærer tilretning af proteser?

Tilretning af proteser er en vigtig proces, der sikrer, at din protese fortsat passer korrekt og bekvemt. Over tid kan din munds struktur ændre sig, hvilket kan gøre, at din protese ikke længere passer som den skal. Denne proces indebærer justering af protesens pasform for at opnå optimal komfort og funktion. Dette kan inkludere justering af protesens form, størrelse, og i nogle tilfælde tilføjelse af flere tænder.

Meget imødekommende og følte mig tryg med det samme. Prisen er så alle kan være med Vil helt sikkert anbefale det til venner og bekendte Glæder mig til at få et tandsæt i hele munden og smilet tilbage Mvh Vidar 😁
Vidar Hansen
★ ★ ★ ★ ★
Tusind tak til Morten som kom hjem til mig for at få mine tænder til at passe ordentligt Jeg er meget glad for at kunne blive hjælpet hjemme da jeg ikke er så godt gående længere og så passer min tænder meget bedre nu
Nethe Hansen
★ ★ ★ ★ ★
Jeg er imponeret over hvor godt man føler sig velkommen i forhold til andre steder jeg har fået lavet tænder før. Og så gav hende i skranken sig tid til at hjælpe mig med at forstå ansøgningen til kommunen Mange tak
Henrik Jerkild
★ ★ ★ ★ ★
Jeg var meget nervøs for at skulle have mine tænder lavet igen men Morten tog sig god tid til at snakke mig godt igennem alle de forskellige ting som jeg kunne få lavet. Det var dejligt trygt. Allerbedst er at jeg ikke ser så snerpet ud mere da de nye tænder ligesom passer bedre til mine læber også. Mange tak
Grete Jensen
★ ★ ★ ★ ★

Hvad betyder en tilretning for dig?

For mig betyder en tilretning en tilpasning eller justering af noget for at opnå den ønskede pasform, funktion eller effekt. Det kan være relevant i mange sammenhænge, lige fra at tilpasse tøj eller sko, justere indstillinger på elektroniske enheder til at passe til ens præferencer, eller endda tilpasning af strategier eller planer for at opnå et specifikt mål.

Tilretning indebærer ofte en form for tilpasning eller finjustering for at opnå optimal ydeevne eller resultat. Det handler om at gøre noget mere passende, effektivt eller behageligt baseret på individuelle behov eller ønsker. Tilpasninger kan være små eller store og kan forekomme i forskellige aspekter af vores liv, alt sammen med det formål at forbedre vores oplevelser og resultater.

Gratis Konsultation hos Gebisset

Hos Gebisset ApS tilbyder vi gratis tilsyn af din eksisterende protese og tager en snak med dig om, hvad der kan laves for at optimere den. Vi har mange års erfaring med at tilpasse proteser og arbejder tæt sammen med dig for at sikre, at din protese tilfredsstiller dine behov og forbedrer din livskvalitet.

Hvis du oplever problemer med din nuværende protese, kontakt os for at planlægge en konsultation. Vi er her for at sikre, at du kan smile med selvtillid og komfort.