Åben 08-17

93 94 83 99

smileprotese - Gebisset - Gebisset logo tand 2 1 - Smileprotese

Smileprotese

Smileprotese

Trods flittig tandpleje og opmærksomhed på mundhygiejnen, kan livets udfordringer og naturlige aldringsprocesser betyde, at du på et tidspunkt kan få brug for en tandprotese. Hvis du har mistet en eller flere tænder, kan en smileprotese være en løsning, der kan give dig dit smil tilbage.

Hvad er en smileprotese?

En smileprotese er en specialdesignet tandprotese, der er udviklet med særlig fokus på æstetik. Det er en protese, der ikke bare erstatter de manglende tænder, men også giver dig et naturligt og attraktivt smil. Smileprotesen kan være en hel- eller delprotese afhængig af dine individuelle behov.

Hvordan føles en smileprotese?

Det kan tage lidt tid at vænne sig til en ny smileprotese, men efterhånden som du bruger den, vil du bemærke, at den bliver en naturlig del af din dagligdag. Disse proteser er designet med hensyn til både komfort og æstetik, så du kan nyde både et smukt smil og funktionelle tænder.

Hvordan ser en smileprotese ud?

Smileproteser er designet til at ligne naturlige tænder så tæt som muligt. Når du først begynder at bruge din smileprotese, vil du bemærke en positiv forandring i dit smil, og andre vil bemærke dit nye, strålende smil.

Få din smileprotese hos Gebisset

Som kliniske tandteknikere hos Gebisset ApS, tilbyder vi specialdesignede smileproteser, der passer perfekt til dig. Fra den indledende konsultation til fremstilling og plejevejledning af din protese, står vi klar til at hjælpe dig igennem hele processen. Vi har hjulpet mange mennesker fra hele Sjælland med at få deres smil tilbage, og vi kan også hjælpe dig.

Tag det første skridt mod dit nye smil ved at bestille en konsultation hos os i dag.

smileprotese - Gebisset - Smileprotese removebg preview - Smileprotese

Få tid til gratis konsultation