Åben 08-17

93 94 83 99

helproteser - Gebisset - Gebisset logo tand 2 1 - Helproteser

Helproteser

Helproteser

Det er vigtigt, at du passer godt på dine tænder. Men uanset hvor varsom du er med din tandhygiejne, er der nogle skader, du ikke kan værne dig imod. Og hvis du af den ene eller den anden årsag har mistet tænderne i enten over- eller undermunden, er der god grund til at overveje at få en helprotese – altså et gebis.

Hvad er en helprotese? 

En helprotese er en form for tandprotese, som erstatter alle tænder i over- eller undermunden. Hvis du kun har mistet et par enkelte tænder, skal du i stedet for en helprotese have fat i en såkaldt delprotese.

Hvordan føles en helprotese? 

En helprotese kommer sandsynligvis aldrig til at føles helt som naturlige tænder. Men når du har brugt den i et par uger, vil du opleve, at du tænker mindre og mindre over, at den er der, og den bliver hurtigt en normal del af din hverdag.

Hvordan ser en helprotese ud? 

De bedste tandproteser ligner naturlige tænder. Når du først begynder at bruge din helprotese, vil dine venner og familie sandsynligvis lægge mærke til, at der er sket en positiv forandring i dine tænder. Men fremmede mennesker vil ikke have en chance for at vide, at du bruger proteser. 

Få din nye tandprotese hos Gebisset 

Hos Gebisset beskæftiger vi os som kliniske tandteknikere. Hvis du har brug for en helprotese, varetager vi hele processen. Vi foretager en indledende undersøgelse, som er helt gratis, hvor vi taler med dig om dine behov og forventninger. Vi fremstiller ved hjælp af 3D-scanninger en speciallavet helprotese, som passer perfekt til dig. Og vi rådgiver dig både i forhold til korrekt brug og rengøring af protesen/gebisset.

Gennem årene har vi fremstillet helproteser og gebisser for folk fra hele Sjælland. Vi kan med garanti også give dig en protese, som du kan få glæde af i rigtig mange år.

helproteser - Gebisset - HO m model removebg preview - Helproteser

Få tid til gratis konsultation