Åben 08-17

93 94 83 99

Midlertidige delproteser

Midlertidige Delproteser

Selv med omhyggelig tandpleje og opmærksomhed på oral sundhed, kan uventede situationer som ulykker eller akutte tandproblemer kræve intervention fra en klinisk tandtekniker. Hvis du midlertidigt har mistet en eller flere tænder, kan en midlertidig delprotese være løsningen, der hjælper dig gennem denne overgangsperiode.

Hvad er en midlertidig delprotese?

En midlertidig delprotese er en protese designet til at erstatte en eller flere manglende tænder i en bestemt periode. Den fungerer som en midlertidig løsning, mens du venter på din permanente protese eller anden tandbehandling.

Meget imødekommende og følte mig tryg med det samme. Prisen er så alle kan være med Vil helt sikkert anbefale det til venner og bekendte Glæder mig til at få et tandsæt i hele munden og smilet tilbage Mvh Vidar 😁
Vidar Hansen
★ ★ ★ ★ ★
Tusind tak til Morten som kom hjem til mig for at få mine tænder til at passe ordentligt Jeg er meget glad for at kunne blive hjælpet hjemme da jeg ikke er så godt gående længere og så passer min tænder meget bedre nu
Nethe Hansen
★ ★ ★ ★ ★
Jeg er imponeret over hvor godt man føler sig velkommen i forhold til andre steder jeg har fået lavet tænder før. Og så gav hende i skranken sig tid til at hjælpe mig med at forstå ansøgningen til kommunen Mange tak
Henrik Jerkild
★ ★ ★ ★ ★
Jeg var meget nervøs for at skulle have mine tænder lavet igen men Morten tog sig god tid til at snakke mig godt igennem alle de forskellige ting som jeg kunne få lavet. Det var dejligt trygt. Allerbedst er at jeg ikke ser så snerpet ud mere da de nye tænder ligesom passer bedre til mine læber også. Mange tak
Grete Jensen
★ ★ ★ ★ ★

Hvordan føles en midlertidig delprotese?

Som med enhver ny protese, kan det tage lidt tid at vænne sig til en midlertidig delprotese. Men de er designet til at være komfortable og funktionelle, så du kan fortsætte dine daglige aktiviteter, inklusiv at spise og tale, med minimalt ubehag.

Hvordan ser en midlertidig delprotese ud?

Midlertidige delproteser er udformet for at efterligne udseendet af naturlige tænder så tæt som muligt. Selvom de er midlertidige, kan de forbedre dit udseende og dit smil, mens du venter på din permanente løsning.

Få din midlertidige delprotese Hos Gebisset

Hos Gebisset ApS, er vi specialiserede kliniske tandteknikere, der tilbyder midlertidige delproteser. Fra den første konsultation til fremstilling og plejeinstruktioner, er vi klar til at hjælpe dig igennem hele processen. Vi har hjulpet mange mennesker fra hele Sjælland med midlertidige delproteser, og vi kan også hjælpe dig.

Hvis du har brug for en midlertidig løsning for dine manglende tænder, kontakt os for at planlægge en konsultation. Vi er her for at sikre, at dit smil er intakt, selv midt i en overgangsperiode.

Husk at justere teksten til de specifikke tjenester og tilbud, som Gebisset ApS tilbyder. Hvis der er flere detaljer, der skal medtages, eller du har specifikke ideer til tekstens indhold, lad mig vide det, så jeg kan tilpasse den til dine behov.