Åben 08-17

93 94 83 99

Nyt gebis

Nyt gebis

Et gebis betegnes også som tandproteser – enten som delproteser eller helproteser. Man kan desværre komme ud for en ulykke, hvor man mister sine tænder, eller man kan risikere at blive ramt af en sygdom som for eksempel paradentose, som er en betændelsestilstand i den knogle, som tandroden sidder fast i.

Overvejer du at få dig et nyt gebis? Så kan du trygt henvende dig her hos Gebisset.

Hvorfor få sig et nyt gebis?

Det er svært at nyde livets bedste måltider, hvis du ikke har tænder at tygge dem med. Men et nyt gebis har både et praktisk og et æstetisk formål. Mange af os forbinder skønhed med et blændende smil, og hvis dine tænder er begyndt falde ud, er der ikke noget at sige til, hvis du til tider oplever nogle problemer med dit selvværd. Det kan du hurtigt få ændret med et gebis fra Gebisset.

Meget imødekommende og følte mig tryg med det samme. Prisen er så alle kan være med Vil helt sikkert anbefale det til venner og bekendte Glæder mig til at få et tandsæt i hele munden og smilet tilbage Mvh Vidar 😁
Vidar Hansen
★ ★ ★ ★ ★
Tusind tak til Morten som kom hjem til mig for at få mine tænder til at passe ordentligt Jeg er meget glad for at kunne blive hjælpet hjemme da jeg ikke er så godt gående længere og så passer min tænder meget bedre nu
Nethe Hansen
★ ★ ★ ★ ★
Jeg er imponeret over hvor godt man føler sig velkommen i forhold til andre steder jeg har fået lavet tænder før. Og så gav hende i skranken sig tid til at hjælpe mig med at forstå ansøgningen til kommunen Mange tak
Henrik Jerkild
★ ★ ★ ★ ★
Jeg var meget nervøs for at skulle have mine tænder lavet igen men Morten tog sig god tid til at snakke mig godt igennem alle de forskellige ting som jeg kunne få lavet. Det var dejligt trygt. Allerbedst er at jeg ikke ser så snerpet ud mere da de nye tænder ligesom passer bedre til mine læber også. Mange tak
Grete Jensen
★ ★ ★ ★ ★

Hvordan ser et gebis ud?

De bedste gebisser ligner til forveksling naturlige tænder. Faktisk er der en god sandsynlighed for, at du, når du tager dit nye gebis i brug, er den eneste, der vil vide, at dine tænder egentlig er proteser. 

Hvordan føles et nyt gebis? 

Hvis du nogensinde har haft en tandbøjle, ved du, at det kræver tilvænning at acceptere fremmedlegemer i munden. Et nyt gebis kommer aldrig til at føles præcis som naturlige tænder. Men når du har brugt det i et par uger, vil du allerede opleve, at du tænker mindre og mindre over dine nye tandproteser.

Hvor længe holder et nyt gebis?

Er du god til at rengøre og passe på dit nye gebis, kan du glæde dig ved, at gebisset i så fald snildt kan holde i fem år og måske endda 10.

Hos Gebisset har vi gennem tiden fremstillet gebisser til folk på hele Sjælland. Vi benytter os af 3D-scanninger for at sikre, at dét gebis, vi fremstiller til dig, passer perfekt til netop din mund.

Kontakt os i dag, så du snarest kan få dit – husk vores forundersøgelser er helt gratis!