Åben 08-17

93 94 83 99

nyt gebis - Gebisset - Gebisset logo tand 2 1 - Nyt gebis

Nyt gebis

Et gebis betegnes også som tandproteser – enten som delproteser eller helproteser. Man kan desværre komme ud for en ulykke, hvor man mister sine tænder, eller man kan risikere at blive ramt af en sygdom som for eksempel paradentose, som er en betændelsestilstand i den knogle, som tandroden sidder fast i.

Overvejer du at få dig et nyt gebis? Så kan du trygt henvende dig her hos Gebisset. 

Hvorfor få sig et nyt gebis? 

Det er svært at nyde livets bedste måltider, hvis du ikke har tænder at tygge dem med. Men et nyt gebis har både et praktisk og et æstetisk formål. Mange af os forbinder skønhed med et blændende smil, og hvis dine tænder er begyndt falde ud, er der ikke noget at sige til, hvis du til tider oplever nogle problemer med dit selvværd. Det kan du hurtigt få ændret med et gebis fra Gebisset.

Hvordan ser et gebis ud? 

De bedste gebisser ligner til forveksling naturlige tænder. Faktisk er der en god sandsynlighed for, at du, når du tager dit nye gebis i brug, er den eneste, der vil vide, at dine tænder egentlig er proteser. 

Hvordan føles et nyt gebis? 

Hvis du nogensinde har haft en tandbøjle, ved du, at det kræver tilvænning at acceptere fremmedlegemer i munden. Et nyt gebis kommer aldrig til at føles præcis som naturlige tænder. Men når du har brugt det i et par uger, vil du allerede opleve, at du tænker mindre og mindre over dine nye tandproteser.

Hvor længe holder et nyt gebis? 

Er du god til at rengøre og passe på dit nye gebis, kan du glæde dig ved, at gebisset i så fald snildt kan holde i fem år og måske endda 10.

Hos Gebisset har vi gennem tiden fremstillet gebisser til folk på hele Sjælland. Vi benytter os af 3D-scanninger for at sikre, at dét gebis, vi fremstiller til dig, passer perfekt til netop din mund.

Kontakt os i dag, så du snarest kan få dit – husk vores forundersøgelser er helt gratis!

Få tid til gratis konsultation