Åben 08-17

93 94 83 99

Mød teamet

Morten Ryde Holm-Hansen

Morten er uddannet klinisk tandtekniker fra Aarhus Universitet i 2007, med baggrund som laboratorie tandtekniker fra Panum i København.

De første par år arbejdede han i Tandlægehuset Sæby, som ansvarlig for arbejdsgangen fra analoge aftryk af patienterne, til det digitale computer design og frem til det endelige resultat i stolen. Morten begyndte, sammen med kollegaerne i tandlægehuset, at uddanne og undervise tandteknikere og tandlæger for det internationale firma, Nobel BioCare, med focus på implantatbehandlinger. Han fik blod på tanden inden for den digitale verden og snuppede derfor et job som digital specialist for Straumann, en international dental virksomhed. Her stod han ansvarlig for deres digitale løsninger, herunder salg, uddannelse og support i hele Danmark.

I slutningen af 2011 blev Morten tilbudt at tilslutte sig 3Shape’s fantastiske rejse med den dansk udviklede scanner TRIOS, hvor rejsen gik verden rundt for at dele hans store passion for digitaliseringen af dental industrien.

Fokus stod på bedre behandlinger med færre fejl, som kom patienterne til gode. Han har i mange år været en stor del af 3Shape’s Product Management med TRIOS scanneren som specialitet, og han blev her kendt som verdens hurtigste scanner. Det begyndte dog at trække i Morten og han har siden 2021 været tilbage i hans rette element, sammen med patienterne i stolen… og I som patienter vil møde ham ved stolen og på laboratoriet når I kigger forbi.

Desuden underviser Morten kollegaer i optimering af digital aftrykstagning verden rundt og er Study Club Director for kliniske tandteknikere på Sjælland for den internationale organisation ITI.

Julie Holm-Hansen

Julie er firmaet hjerte og administrative ansvarlige og ofte hendes stemme I vil møde i telefonen.
I 2011 blev hun færdiguddannet som tandklinikassistent fra Dental College i Ålborg, hvorefter hun i sit første år som nyuddannet fortsatte på klinikken i Brønderslev hvor hun havde været elev.

I 2012, flyttede familien til Sjælland, hvor hun efter endt barsel fik et barselsvikariat hos en tandlæge i Glostrup. Derefter gik turen til Ibfelt+, en hyggelig klinik i Gentofte, som fastansat hvor hun agerede den ansvarlige klinikassistent og stod for det daglige administrative papirarbejde samt uddannelsen af klinikkens klinikassistent elever.

I 2018 blev hun hevet til en Klinisk Tandtekniker som kontormedhjælper og receptionist. Hos Gebisset er hun nu kernen som får dagen til at blomstre, stemmen der tager imod jer i telefonen og sørger for at alle tider bliver overholdt.

Desuden har Julie en baggrund som Social- og Sundhedsassistent hvor hun blandt andet har været ansat på Hammel Neurocenter.

Ud over sine gøremål her på klinikken, er hun ansat på tandklinikken Mundvigen og så hjælper hun til på andre klinikker hvor der akut kunne være behov for en Sundhedsfaglig konsulent.

Kaveh Golestani

Kaveh er Gebisset´s medejer.
Til dagligt er han dog at finde på egen klinik, Tandlægerne Gammel Strand i centrum af København. Ligesom alle vores andre henvisende tandlæger har vi et tæt samarbejde om fælles patienter.

Han har en diplomuddannelse i implantologi og protetik. Desuden er han videreuddannet i ortodonti og certificeret i Invisalign der også er kendt som computerbaseret ”usynlig” tandregulering.