Åben 08-17

93 94 83 99

vores patienter - Gebisset - Gebisset logo tand 2 1 - Vores patienter

Gebisset

Vores patienter

Nyeste 3D udstyr

Hos Gebisset er vi stolte af at være på forkant med tandteknologien. Vores klinik er udstyret med det nyeste inden for 3D-udstyr, hvilket giver os mulighed for at designe og fremstille proteser med enestående nøjagtighed.

Imødekommende personale

Vores team hos Gebisset er ikke kun teknisk dygtige – vi er også dybt engagerede i at skabe en varm og indbydende oplevelse for hver eneste klient. Vi tror på vigtigheden af personlig kontakt og tager os tid til at lytte til dine behov og bekymringer.

Hjemmekonsultation
& udebesøg

Hvis du ikke har mulighed for at komme til klinikken, kan vi også besøge dig i eget private hjem, plejehjem og -center samt på diverse afdelinger af sygehuse. Giv os et kald for at høre om mulighederne.

Hvad siger vores patienter?

Hos Gebisset er vi stolte af at hjælpe mennesker med at opnå et smukkere og sundere smil. Vi tror på, at tandbehandling handler om mere end bare at fikse tænder – det handler om at forbedre folks livskvalitet.

På denne side kan du møde nogle af vores fantastiske patienter og læse om deres oplevelser med Gebisset. Hver historie er unik og inspirerende, og de viser alle, hvordan tandbehandling kan have en positiv indflydelse på folks liv.

Tandproteser

Hos Gebisset er vi specialister i tandproteser og tilbyder skræddersyede løsninger, der giver vores kunder et naturligt smil og forbedrer deres livskvalitet tilbage. Vi værdsætter tryghed og komfort og sørger for, at du føler dig i gode hænder gennem hele processen.

Du kan her høre fra nogle af vores kunder som har fået lavet skræddersyet tandproteser hos os.

IMG_5857
“Da det er mit første gebis, var jeg meget i tvivl om hvordan de ville sidde… Men selv min undermund suger sig fast og jeg er vild med at have mit smil tilbage igen!”
Thomas Dalgaard
big-Valentina - Gebisset
“Jeg har prøvet mange sæt tænder, men først hos Gebisset tog Morten sig rigtig god tid til at lytte og lave tænder efter mine ønsker. Så nu har jeg fået mine længe ønskede helt hvide tænder som sidder perfekt”
Valentina Romaniouk
image00108_optimized
"Mit smil passer endelig til min personlighed igen… og først efter jeg har fået min nye tænder ved jeg hvor meget jeg har savnet det!"
Brian Rasmussen
image00004_optimized
“Jeg er super glad for at få smilet tilbage og Morten hos Gebisset forstår virkelig at hjælpe en på vej i en sådan, lidt svær rejse… i er fantastiske!”
Nete Hansen
IMG_5323
“Jeg frygtede mine tænder kun blev til pynt… idag spiser jeg alt fra flæskesvær til vingummi, helt uden at være nervøs for om mine tænder sidder fast.”
Mads Munck
IMG_5297
“For mig, er mine tænder og mund meget følsomt og personligt… Præcis som den behandling jeg fik hos Gebisset.”
Kim Thestrup

Tandbeskyttere

Hos Gebisset tilbyder vi skræddersyede tandbeskyttere, der giver dig maksimal komfort og beskyttelse under sport og fritidsaktiviteter. Vi bruger innovative materialer og teknikker for at sikre en perfekt pasform og optimal funktionalitet.

Du kan her høre fra nogle af vores kunder som har fået lavet skræddersyet tandbeskyttere hos os.

big-Image
“Jeg har før prøvet modellen som skal varmes op og så tygges… men den var altid løs! Den her sidder perfekt og føltes ikke ubehagelig. Og så fik jeg min egen farve!”
August
Håndboldspiller
large-nick evans
"Happy with the final product and the great customer service, truly recommend professionel athletes to invest in 3D scanned mouthpiece and not molds. To have at somfort and stability is a MUST in the fight game. Highly recommend."
Nick Evans
Bokser
IMG_2917
“Jeg vil passe på mine tænder fordi de skal holde resten af mit liv. Derfor har jeg valgt en tandbeskytter fra gebisset.dk. De hjalp med skabe mit eget design og har lavet en tandbeskytter som passer perfekt til mig. De gav god professionel rådgivning, service og hurtig levering “
Mathias Jaksland
Roskilde Håndbold
Tandbeskytter - barn
“Morten er sød og mega dygtig, han bruger den tid tingene tager, lytter og justerer indtil alt er i orden. Man føler sig utrolig velkommen i klinikken, og man føler sig tryg i stolen. Morten har gjort en stor forskel for mig. Og så er han verdens hurtigste til at scanne ;)”
Vilhelm Boje
Freestyle Løbehjul

Hvorfor skal du vælge os?

Gebissets erfarne tandteknikker bruger kun de bedste materialer og teknikker til at skabe et gebis, der passer perfekt til dine behov. Vi forstår, at det kan være en udfordring at vælge det rigtige gebis, og derfor tilbyder vi en gratis og uforpligtende konsultation, hvor vi lytter til dine ønsker og bekymringer.

Vi hos Gebisset tilbyder:

  • Mange års erfaring med fremstilling af gebisser
  • Kun de bedste materialer og teknikker
  • Gratis og uforpligtende konsultation
  • Personlig og tryg atmosfære
  • Dedikeret team der er klar til at hjælpe dig
 

Kontakt os i dag for at høre mere om vores gebisser og for at booke en uforpligtende konsultation. Du kan kontakte os på telefonnummer: 93 94 83 99, eller skriv en mail til os på: mail@gebisset.dk

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Få tid til gratis konsultation