Åben 08-17

93 94 83 99

tandproteser - Gebisset - Gebisset logo tand 2 1 - Tandproteser

Tandproteser

Hos Gebisset beskæftiger vi os som kliniske tandteknikere. Og hvis du for eksempel overvejer at få dig nogle nye tandproteser, kan du trygt henvende dig hos os. 

Hvad er en tandprotese? 

Tandprotesers formål er at erstatte manglende eller meget ødelagte tænder. Hvis du har været ude for et uheld, hvor din mund er kommet til skade, eller hvis du for eksempel har fået paradentose, er tandproteser en oplagt løsning på problemet. Tandproteser er fremstillet af akryl, og da vi er ledende specialister inden for digitalisering og 3D-scanninger af dine tænder til proteser og beskyttere, vil vi nemt kunne fremstille nogle proteser, som ligner netop dine tænder.

Helproteser og delproteser 

Tandproteser inddeles ofte i to kategorier: Delproteser og helproteser. Delproteser dækker én eller flere af de beskadigede eller manglende tænder i din mund, mens helproteser dækker hele overmunden eller undermunden. De rette proteser afhænger af dig og din situation.

Hvor længe kan mine tandproteser holde? 

Tandproteser har en gennemsnitlig levetid på alt mellem fem og 15 år. Dine tandprotesers levetid kommer dog helt an på, hvordan du behandler dem, og om de bliver vedligeholdt korrekt med eftersyn. Hvis du ikke børster dem hver dag og besøger os, når du bliver indkaldt til et eftersyn, kan du blive nødt til at udskifte proteserne efter to eller tre år. Hvis du derimod følger vores anbefalinger, kan dine proteser sagtens holde i mere end et årti. 

Har du brug for tandproteser? 

Måske er du ikke sikker på, om du gerne vil have lavet tandproteser. Vil du høre mere om fordelene? Er du nysgerrig på, hvordan selve proceduren foregår, eller hvor meget det kommer til at koste dig? Ring til os i dag og book en tid til en indledende undersøgelse, ganske gratis og helt uforpligtende. Vi har et væld af tilfredse patienter i baggagen fra hele Sjælland, og vi kan garanteret også give dig nogle tandproteser, som du bliver glad for.

Få tid til gratis konsultation