Åben 08-17

93 94 83 99

gebis - Gebisset - Gebisset logo tand 2 1 - Gebis

Et Gebis er det samme som en tanprotese

Hvad er et Gebis/Tandproteser?

Uanset hvor godt du passer på dine tænder, er der visse skader, du ikke kan værne dig mod. Og hvis du af den ene eller den anden årsag har beskadiget eller mistet nogle af tænderne, kan det være nødvendigt, at du får dig en tandprotese, som også kaldes gebis.

Hvordan virker et gebis? 

Formålet med et gebis er at erstatte almindelige tænder, og her hos Gebisset fremstiller vi gebisser i høj kvalitet, der både ligner naturlige tænder, og som føles behagelige i munden. Et gebis kan for eksempel være lavet af ren akryl og ligge oven på dine gummer eller delvis understøttes af dine resttænder. Når du har et gebis, vil der blive dannet et tyndt lag af spyt mellem gebisset og gummerne, som sikrer, at gebisset bliver holdt på plads i løbet af dagen. 

Hvordan foregår processen? 

Her hos Gebisset har vi mange års erfaring med fremstilling af gebisser, og vores patienter kommer fra hele Sjælland. Hvis du overvejer at få et gebis, har du sikkert en masse spørgsmål. Og før vi går i gang med fremstillingen, tager vi en grundig snak med dig om dine forventninger – helt gratis!

Vi undersøger derefter din mund for at finde ud af, hvilken form gebisset skal have. Vi baserer fremstillingen af dit gebis på detaljerede 3D-scanninger. Er du i tvivl om noget undervejs i processen? Så må du endelig ikke tøve med at hive fat i os. Husk også at vi samarbejder med alle omkringliggende tandlægeklinikker, og vores forundersøgelser er helt gratis!

Hvor længe holder et gebis? 

Gebissets levetid afhænger i høj grad af dig og din tandrutine. Hvis du ikke rengør det jævnligt og kun sjældent møder op til dine tandeftersyn, kan du i værste tilfælde blive nødt til at udskifte det allerede efter et par år. Hvis du derimod passer godt på dit gebis, kan du sagtens regne med at kunne beholde det i mere end et årti.

Få tid til gratis konsultation