Åben 08-17

93 94 83 99

tandprotese roskilde - Gebisset - Gebisset logo tand 2 1 - Tandprotese Roskilde

Tandprotese Roskilde

Tandpleje er vigtigt, og heldigvis er mange mennesker gode til at passe på deres tænder. Men uanset hvor påpasselig du for eksempel er med at bruge tandtråd, spise og drikke sundt og børste dine tænder regelmæssigt, er der visse skader, du ikke kan værne dig imod. Og i visse tilfælde kan det blive nødvendigt at få tandproteser eller gebis.

Hvad er en tandprotese? 

Tandproteser bruges typisk til at erstatte tænder i munden, der enten mangler eller er i dårlig stand. Tabet af tænder kan for eksempel skyldes et uheld, huller i tænderne eller parodontose. Tandproteser findes i flere forskellige former. 

Hvilke former for tandproteser findes der? 

Tandproteser findes i grundlæggende to varianter: Delprotesen og helprotesen. En delprotese erstatter kun én eller et par tænder i enten din over- eller undermund, mens helprotesen erstatter samtlige tænder. 

Hvor længe holder tandproteser? 

En delprotese holder typisk i alt fra 2 til 20 år. Men hvis du er god til dagligt at rengøre dine tænder, kan proteserne holde meget længere. Når du har tandproteser, er det særligt vigtigt, at du jævnligt besøger din kliniske tandtekniker. Hos Gebisset både fremstiller, påsætter og efterser vi din tandprotese i Roskilde. Vi har patienter fra hele Sjælland – og som ledende specialiser inden for digitalisering, 3D-scanner vi altid vores patienter, så de er sikre på at kunne få sig et sæt tandproteser, der passer perfekt til dem. 

Gør det ondt at få påsat tandproteser? 

Som regel gør det ikke ondt at få påsat tandproteser. Når du har fået sat proteserne i, kan du forvente at være en smule øm de første par dage, men ømheden går normalt over af sig selv. 
Har du spørgsmål til, hvordan selve proceduren foregår? Eller vil du gerne bestille tid til en indledende og gratis undersøgelse? Kontakt Gebisset i dag, og vi vil finde en tid til dig og dine tænder hurtigst muligt – husk vi samarbejder med alle omkringliggende tandlægeklinikker.

Få tid til gratis konsultation