Åben 08-17

93 94 83 99

tandtekniker - Gebisset - Gebisset logo tand 2 1 - Tandtekniker

Tandtekniker

Tandtekniker i Roskilde og omegn

Hos Gebisset bestræber vi os på at være din foretrukne kliniske tandtekniker i Roskilde og omegn. Vi samarbejder med alle de bedste omkringliggende tandlægeklinikker; vi har allerede et væld af tilfredse patienter i baggagen; og vi behandler folk fra hele Sjælland. 

Hvad er forskellen på en tandlæge og en klinisk tandtekniker? 

Tandlæger og kliniske tandteknikere beskæftiger sig selvsagt begge med tænder. Men hvor tandlægen typisk bruger størstedelen af sin tid på at efterse, rense og udføre mindre indgreb på dine tænder, specialiserer den kliniske tandtekniker sig særligt i fremstillingen af proteser og tandbeskyttere. Hos Gebisset er vi ledende specialister inden for digitalisering af faget. Vi 3D-scanner alle nye patienter, og derfor kan du være sikker på at få nogle proteser eller tandbeskyttere, der passer perfekt til dig, når du henvender dig hos os. 

Har jeg brug for en klinisk tandtekniker? 

Der er specielt én god grund til, at folk af og til henvender sig hos en klinisk tandtekniker. Hvis du har været ude for en ulykke eller på anden vis, har mistet en del af dine tænder, vil du sandsynligvis skulle bestille en hel- eller delprotese hos den kliniske tandtekniker. Processen virker måske en smule uoverskuelig, men den tager slet ikke ligeså lang tid, som de fleste tror. Du er i trygge hænder hos Gebisset.

Proteser i høj kvalitet 

Når du først henvender dig hos Gebisset, starter vi at tage en gratis indledende snak med dig om, hvad du forventer af din behandling. Derefter undersøger vi dine tænder og giver dig et overblik over dine muligheder. Vi har mange års erfaring med fremstillingen af proteser. Vores proteser ligner og føles stort set som naturlige tænder. Har du spørgsmål til vores virke? Eller vil du gerne bestille en tid til din første undersøgelse – helt gratis? Kontakt Gebisset i dag. 

Få tid til gratis konsultation