Før og efter

Se før og efter billeder her

Har du altid drømt om et smukkere smil, men er usikker på, om tandbehandling er den rigtige løsning for dig? Hos Gebisset tilbyder vi gratis og uforpligtende konsultationer, hvor vi tager os tid til at lytte til dine ønsker og behov.

For at hjælpe dig med at visualisere, hvordan tandbehandling kan forbedre dit smil, har vi samlet en række imponerende før-og-efter billeder på vores hjemmeside. Her kan du se virkelige resultater af forskellige behandlinger, lige fra kosmetiske tandblegning til omfattende tandimplantater.

Hvorfor skal du vælge Gebisset?

Tandproteser

Hos Gebisset er vi specialister i tandproteser og tilbyder skræddersyede løsninger, der giver vores kunder et naturligt smil og forbedrer deres livskvalitet tilbage. Vi værdsætter tryghed og komfort og sørger for, at du føler dig i gode hænder gennem hele processen.

Du kan her høre fra nogle af vores kunder som har fået lavet skræddersyet tandproteser hos os.

“Da det er mit første gebis, var jeg meget i tvivl om hvordan de ville sidde… Men selv min undermund suger sig fast og jeg er vild med at have mit smil tilbage igen!”
Thomas Dalgaard
“Jeg har prøvet mange sæt tænder, men først hos Gebisset tog Morten sig rigtig god tid til at lytte og lave tænder efter mine ønsker. Så nu har jeg fået mine længe ønskede helt hvide tænder som sidder perfekt”
Valentina Romaniouk
"Mit smil passer endelig til min personlighed igen… og først efter jeg har fået min nye tænder ved jeg hvor meget jeg har savnet det!"
Brian Rasmussen
“Jeg er super glad for at få smilet tilbage og Morten hos Gebisset forstår virkelig at hjælpe en på vej i en sådan, lidt svær rejse… i er fantastiske!”
Nete Hansen
“Jeg frygtede mine tænder kun blev til pynt… idag spiser jeg alt fra flæskesvær til vingummi, helt uden at være nervøs for om mine tænder sidder fast.”
Mads Munck
“For mig, er mine tænder og mund meget følsomt og personligt… Præcis som den behandling jeg fik hos Gebisset.”
Kim Thestrup
”Det er morsomt at smile igen, Tusind Tak”
Vidar Hansen