Roskilde

Adresse

Jernbanegade 40A
4000 Roskilde

Se vores behandlinger

Se alle vores behandlinger ved at klikke her

Kontakt os

Skriv eller ring til os allerede nu. Vi stræber efter at svarer indenfor få timer.

Velkommen til Gebisset

Hos Gebisset, som åbnede på Jernbanegade 40A i Roskilde den 1. september 2022, er vi stolte af at være en del af en lang og betydningsfuld historie. Vores grundlæggere, Morten Ryde Holm-Hansen og Julie Holm-Hansen, har fulgt i fodsporene på Åse Christensen, der for 50 år siden åbnede sin tandtekniske klinik på samme adresse.

Gebisset er ikke bare en klinik; det er en vision om at gøre tandproteser bedre og mere tilgængelige for alle. Vi kombinerer over 20 års erfaring med den nyeste 3D-teknologi for at skabe proteser, der ikke blot er funktionelle, men også ser naturlige ud. Som Morten, vores “digitale gebissnedker”, siger: Vi bruger avanceret 3D-scanningsteknik for at gøre processen mere behagelig og præcis for dig som patient.

Vores varme og imødekommende personale står klar til at lytte til dine behov og sørger for, at hvert besøg hos os er en positiv oplevelse. Uanset om du har brug for en enkelt tandprotese eller en fuld tandrekonstruktion, skræddersyr vi løsningen til netop dig. Og skulle du ikke have mulighed for at besøge os i klinikken, tilbyder vi også hjemmekonsultationer på plejehjem, sygehuse og hos dig privat.

Hos Gebisset handler det om at få smilet frem – både under behandlingen og med resultatet. Vi tror på, at god tid og personlig kontakt er nøglen til succesfulde behandlingsforløb, og vi ser frem til at hjælpe dig med dit smil.

Velkommen til Gebisset – din tandprotese klinik, hvor kvalitet og omsorg går hånd i hånd.

Altid en god oplevelse

Hos Gebisset er vi stolte af at være på forkant med tandteknik. Vores klinik er udstyret med det nyeste inden for 3D-udstyr, hvilket giver os mulighed for at designe og fremstille tandproteser med enestående nøjagtighed. Dette moderne udstyr sikrer, at du får en løsning, der passer perfekt til dine behov og ønsker.

Vores team hos Gebisset i Roskilde er ikke kun teknisk dygtige – vi er også dybt engagerede i at skabe en varm og indbydende oplevelse for hver eneste klient. Vi tror på vigtigheden af personlig kontakt og tager os tid til at lytte til dine behov og bekymringer. Vores imødekommende personale sørger for, at du altid føler dig velkommen og godt tilpas hos os.

Hvis du ikke har mulighed for at komme til tandproteseklinikken, kan vi også besøge dig i dit eget hjem, på plejehjem og -centre samt på diverse afdelinger af sygehuse. Giv os et kald for at høre om mulighederne for hjemmekonsultationer og udebesøg. Hos Gebisset stræber vi altid efter at sikre en god oplevelse for dig, uanset hvor du befinder dig.

Beliggenhed

Gebisset finder du centralt i Roskilde på Jernbanegade 30, tæt på både tog- og busforbindelser. Vores klinik har gode parkeringsmuligheder, så du nemt kan besøge os uanset transportmiddel. Kom ind og få en uforpligtende snak om dine muligheder – vi tilbyder gratis konsultationer, så du kan høre om dine muligheder og få en professionel vurdering af dine behov. Hos Gebisset er vi klar til at hjælpe dig med at finde den helt rette løsning.

Teamet bag Gebisset

Hos Gebisset er vi stolte af vores medarbejdere, som har mere end 20 års erfaring inden for tandproteser. Vi benytter det nyeste 3D-udstyr for at sikre præcision og kvalitet i alle vores tandprotesebehandlinger. Vi tilbyder også hjemmekonsultationer og har et tæt samarbejde med Sundhed+ for at kunne give vores patienter den bedste, holistiske tandplejeoplevelse.

Vores team består af dygtige kliniske tandteknikere og administrative medarbejdere, der brænder for at gøre din oplevelse så god som muligt. Vi tror på vigtigheden af personlig kontakt og tager os altid tid til at lytte til dine behov og ønsker.

Vil du vide mere om de mennesker, der arbejder bag kulisserne for at genskabe smilet på vores patienter?

Dentistry Tooth Check Streamline Icon: https://streamlinehq.com

Gratis konsultation

Kom ind og få en uforpligtende snak om dine muligheder.

Disability Wheelchair Streamline Icon: https://streamlinehq.com

Handicapvenlige forhold

Ved behov har vi direkte og nem adgang fra vores gård.

Parking P 1 Streamline Icon: https://streamlinehq.com

Gode parkeringsmuligheder

Nem gratis parkering ved Føtex eller i gården bag kliniken.