Åben 08-17

93 94 83 99

tandproteser - Gebisset - Gebisset logo tand 2 1 - Vi laver alle tandproteser

Vi laver alle tandproteser

Hos Gebisset specialiserer vi os i alle typer af tandproteser. Vores mål er at være din foretrukne kliniske tandtekniker i Roskilde og omegn. Og vores patienter kommer fra hele Sjælland.

ALTID GRATIS KONSULTATION

tandproteser - Gebisset - big Valentina Gebisset - Vi laver alle tandproteser

Valentina Romaniouk

“Jeg har prøvet mange sæt tænder, men først hos Gebisset tog Morten sig rigtig god tid til at lytte og lave tænder efter mine ønsker. Så nu har jeg fået mine længe ønskede helt hvide tænder som sidder perfekt”

tandproteser - Gebisset - jette - Vi laver alle tandproteser

Jette Nordbo

“Nu smiler jeg dejligt og griner endeligt som jeg plejede at gøre. Elsker at tage til Stig Rossen koncerter og selv Stig lagde mærke til min genfundne glæde!”

tandproteser - Gebisset - HO m model removebg preview - Vi laver alle tandproteser

HELPROTESER

En komplet tandprotese som erstatter alle tænder i over- eller undermund. Mangler man alle sine tænder, er det et såkaldt helsæt, som dækker begge steder.

tandproteser - Gebisset - Unitor UK removebg preview - Vi laver alle tandproteser

DELPROTESER

Hvis du stadig har nogle af dine egne tænder tilbage, som fungerer og har det fint, så er en delprotese en super god og langvarig løsning som erstatning for de manglende tænder.

tandproteser - Gebisset - Hybrid UK removebg preview - Vi laver alle tandproteser

TRYKLÅS - HYBRIDPROTESER MED IMPLANTATBEHANDLING

Hybridproteser kan både være hel- eller delproteser som har en form for tryklås funktion der klikkes fast på et implantat i munden. Dette medfører ofte en langt højere livsglæde da protesen sidder ekstra godt fast.

tandproteser - Gebisset - Smileprotese removebg preview - Vi laver alle tandproteser

SMILEPROTESE

En smileprotese laves ofte hvis man mangler 1-5 tænder i fronten og blot kunne tænke sig at få en normalt smil tilbage igen. Disse bruges også som overgangsproteser under opheling ved en implantatbehandling.

Hos Gebisset specialiserer vi os i alle typer af tandproteser. Vores mål er at være din foretrukne kliniske tandtekniker i Roskilde og omegn. Og vores patienter kommer fra hele Sjælland.

ALTID GRATIS KONSULTATION

Der findes mange forskellige muligheder, når det kommer til valg af tandproteser. Sammen gennemgår vi de forskellige behandlingstyper samt muligheder og hvis du har nogle af dine egne tænder tilbage, sørger vi for et tæt samarbejde med egen tandlæge der sikre den bedst mulige oplevelse. Det er vigtigt at vi starter vores konsultation med at forventningsafstemme hvilke ønsker du har som patient, så vi sammen kan opfylde dem.

Og husk

Vores konsultation er altid gratis og helt uforpligtende.

Få tid til gratis konsultation